حمله هوایی رژیم اسرائیل به استان حمص سوریه + فیلم رایزنی غریب‌آبادی با سفرای کره جنوبی و نوردیک درباره اسنپ‌بک دو صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد رسماً ادغام شدند ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت گفت‌وگوی تلفنی بن فرحان و لاوروف (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس در پی کشف ماده خطرناک (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) اظهارات تازه نخست وزیر عراق درباره ایران (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) پژمانفر: گسستگی سامانه‌های مسکن تا پایان مهر پایان می‌یابد| صدور برخط مجوز ساخت در مشهد و ۷ کلانشهر دیگر دولت فرانسه سقوط کرد + جزئیات (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده مرزبانی: مرزبانان در حفظ و کنترل نوار مرزی سیستان و بلوچستان از توان بالایی برخوردارند ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت ۴ نظامی در غزه اعتراف کرد واکنش قوه قضائیه به شایعه عدم تخصیص مرخصی به مصطفی تاج‌زاده زمینه چینی ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به شیکاگو ادعای خبرنگار وال‌استریت ژورنال: عراقچی و گروسی احتمالا سه‌شنبه (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دیدار کنند حملات هوایی اسرائیل به لبنان ۵ شهید و ۵ زخمی برجای گذاشت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) محبوبیت ترامپ در سراشیبی سقوط | مخالفت ۵۵ درصدی مردم آمریکا با اقدامات دونالد واکنش حزب الله لبنان به عملیات ضداسرائیلی در قدس اشغالی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) واکنش روسیه به اعمال تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا و آمریکا حمله ارتش یمن به فرودگاه بن‌گوریون، رامون و یک نقطه حساس در دیمونا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) روسیه، فنلاند را به «آمادگی برای جنگ» متهم کرد انتقاد شدید نخست وزیر اسپانیا از اسرائیل | جنایت جنگی را با امنیت توجیه نکنید جمهوری آذربایجان: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم رحیم صفوی: هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام شکل خواهد گرفت نادره رضایی، معاون وزیر ارشاد برکنار شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: اکنون شدیدا به وحدت جهان اسلام نیاز است ترامپ خواستار دعای شهروندان برای آمریکا شد مهاجرانی: تاکید دولت بر استفاده از ظرفیت اجماع‌سازی برای حل مسائل کشور با همکاری سایر قواست
سرخط خبرها

وزیر کشور: هیچ کشوری مانند ایران به ۹ دهک از مردم خود یارانه نمی‌دهد| مستحق‌ترین مردم به یارانه‌ها باید شناسایی شوند

  • کد خبر: ۱۶۶۳۶۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۶
  • ۱
وزیر کشور: هیچ کشوری مانند ایران به ۹ دهک از مردم خود یارانه نمی‌دهد| مستحق‌ترین مردم به یارانه‌ها باید شناسایی شوند
وزیر کشور با تاکید بر اینکه هیچ کشوری مانند ایران به ۹ دهک از مردم خود یارانه نمی‌دهد، گفت: در این زمینه نیازمند ساماندهی اطلاعات دقیق از افراد جامعه هستیم تا مستحق‌ترین مردم به این کمک‌ها و یارانه‌ها شناسایی شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی این مطلب را در هفتاد و دومین نشست ستاد ملی طرح محرومیت زدایی و توانمندسازی اجتماعی ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار در سالن پبامبر اعظم (ص) وزارت کشور بیان کرد.

وی با تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) و تشکر از خدمات نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی حاضر در ستاد محلات کمتر برخوردار اظهار داشت: در نظام اسلامی بر خلاف برخی تفاسیر مردم‌سالاری در دیگر کشور‌ها یک کلمه و عبارت نیست، بلکه محتوا است و معنی و مفهوم آن این است که مردم نقش اساسی در همه امور دارند.

وزیر کشور با تاکید بر این که معنی ندارد ما در کشور اسلامی باشیم و کسی شب گرسنه بخوابد و اگر چنین شد همه ما مسئول هستیم، افزود: اگر کسی هم بیمار باشد و نتواند به پزشک مراجعه و یا به خاطر نداشتن امکانات نتواند تحصیل کند، چگونه ما می‌توانیم خود را کارگزار دولت اسلامی بدانیم.

وحیدی با توجه به عنایت مقام معظم رهبری به رسیدگی به امور مردم و تشکر از آقای آقامحمدی به خاطر قبول وظیفه ستاد ملی طرح محرومیت‌زدایی تصریح کرد: با توجه به وجود منابع مختلف در کشور اگر همه این‌ها درست هزینه شود، دیگر دلیلی ندارد که کسی به خاطر مسایل اولیه با مشکل مواجه گردد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ کشوری مانند ایران به ۹ دهک از مردم خود یارانه نمی‌دهد، خاطر نشان کرد: در این زمینه نیازمند ساماندهی اطلاعات دقیق از افراد جامعه هستیم تا مستحق‌ترین مردم به این کمک‌ها و یارانه‌ها شناسایی شوند.

وزیر کشور نبود اطلاعات کافی در ارتباط با خانه‌های خالی و درآمد‌ها برای دریافت مالیات از صاحبان آن‌ها را از دیگر ضعف‌های اطلاعات در کشور خواند و گفت: باید بر مشکلات و مسایل مردم اشراف داشته باشیم و وقتی دانستیم می‌توانیم بهتر نسبت به برطرف کردن آن‌ها با کمک نهاد‌های مختلف و افراد خیر اقدام کنیم.

‌وی بر ضرورت استفاده از توانمندی افراد با سلایق مختلف در این راه تاکید کرد و افزود: باید همه را در این راه دعوت کنیم تا مشکلات افراد نیازمند هرچه زودتر و بیشتر کاهش یابد.

‌وزیر کشور در ادامه بر لزوم برنامه‌ریزی برای کاهش تدریجی مناطق محروم و کمتر برخوردار در زمانی مشخص تاکید کرد و افزود: چنین اقدامی فقط یک اقدام اجتماعی صرف نیست بلکه دارای آثار فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مهمی است چرا که این عزیزان می‌توانند با توانمند شدن در کشور نقش آفرینی کنند.

‌علی آقامحمدی رئیس ستاد ملی طرح محرومیت‌زدایی و توانمند‌سازی اجتماعی ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار نیز در این جلسه بیان کرد: امیدواریم براساس برنامه‌های تهیه شده از جمله "سامانه ۲۰۲۰ محله" در دو یا سه سال آینده بتوانیم افراد مناطق کمتر برخوردار را به سطح افراد معمول و متعادل برسانیم.

وی پیش از تشریح سامانه مزبور از سوی تهیه‌کنندگان آن خاطرنشان کرد: این سامانه برای جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز افراد در مناطق محروم و کم‌برخوردار تهیه شده و یکی از راه‌های توانمندسازی این افراد رسیدگی به اسناد منازل آن‌ها برای صدور سند و رسیدگی به مناطق مسکونی آنان است.

براساس اعلام مسئولان در حال حاضر ۹۳۰ هزار واحد بدون سند در کشور وجود دارد که ۶۰۰ هزار واحد قابلیت دریافت سند با مراجعه به سامانه مرتبط با این موضوع را دارند.

در ماه‌های اخیر از افرادی ساکن در محلات کمتر برخوردار که واحد‌های آنان فاقد سند می‌باشند درخواست شده است تا با مراجعه به سامانه‌ای به همین منظور نسبت به تکمیل اطلاعات درخواست شده برای صدور سند اقدام کنند.

در این جلسه برخی از مسئولان از جمله نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و شهرداری در ارتباط با ارائه خدمات به افراد نیازمند در مناطق مزبور توضیحاتی را بیان  کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اکبر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۷
0
0
خب آقای وزیر. هیچ کشوری مثل ایران تورم افسارگسیخته ندارد. هیچ کشوری مثل ایران خودرو به قیمت نجومی ندارد. چرا اینها نمیگی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->